Weergegeven:
Sorteren op:

accessoires

Voor de liefhebber van landelijk en romantisch wonen heeft Wallebroek de lijn Idyllique ontwikkeld. Deze collectie omvat onder andere deurknoppen en deurkrukken van charme hout. Dit mooie lichte houttype is afkomstig van een berkensoort, en staat bekend om zijn taaiheid en splijtvaste eigenschappen. Zeer geschikt dus om toe te passen in de interieurbouw.

De houten krukken en rozetten van Wallebroek zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en gladde of gegroefde afwerkingen. Rustiek, warm, puur, dat zijn de kenmerken van deze lijn, waarmee u de sfeer van het buitenleven in huis haalt.

Terug naar alle houten deurbeslag producten

Cilinderrozet charmehout 60mm

Cilinderrozet 60mm charmehout.Charmehout is hout van de haagbeuk, ook wel steenbeuk genoemd. Dit is lichter en sterker dan beukenhout.Prijs per paar.Alles van dit merk zien?Bekijk ons complete aanbod ..

€ 42,02 Excl. BTW: € 34,73

Krukrozet charmehout

Krukrozet charmehout.Charmehout is hout van de haagbeuk, ook wel steenbeuk genoemd. Dit is lichter en sterker dan beukenhout.Prijs per paar.Alles van dit merk zien?Bekijk ons complete aanbod van Walle..

€ 18,07 Excl. BTW: € 14,94

Vrij bezet garnituur charmehout

Vrij bezet garnituur charmehout.Charmehout is hout van de haagbeuk, ook wel steenbeuk genoemd. Dit is lichter en sterker dan beukenhout.Prijs per set.Alles van dit merk zien?Bekijk ons complete aanbod..

€ 81,81 Excl. BTW: € 67,61