Menu

Deurkloppers

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: DecoDeurbeslag.nl heeft een schitterend assortiment aan exclusieve deurkloppers in verschillende stijlen en uitvoeringen, welke u heel makkelijk zelf kunt monteren. Al onze deurkloppers zijn heel simpel en snel via de online shop te bestellen, dus u hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Bovendien kunt u bij ons regelmatig van flinke kortingen profiteren! Maak uw voordeur helemaal compleet en bestel vandaag nog zo’n schitterende deurklopper.

Weergeven 1 t/m 17 van in totaal 17

Handig om te weten over deurkloppers

De deurklopper is de voorloper van de hedendaagse deurbel. Toch zien we nog heel vaak woningen met deurkloppers, met name bij oude en landelijke woningen. Maar een deurklopper kan ook bij een moderne woning een mooie toevoeging zijn. Er zijn tegenwoordig namelijk ook deurkloppers verkrijgbaar met een strakke, moderne vormgeving. Zelfs als u wel een deurbel heeft, is het zeker de moeite waard om een mooie deurklopper aan te schaffen. Ten eerste kan deze gebruikt worden als de deurbel ooit kapot gaat, en ten tweede zal een mooie deurklopper een zekere elegantie aan het exterieur van uw woning toevoegen. Wilt u echt indruk maken op uw bezoekers, dan kunt u ook de wat minder gebruikelijke kant van design omarmen en kiezen voor een bijzondere deurklopper die direct opvalt. Er is voor ieder wat wils!

Ons deurkloppers assortiment

Wat betreft materialen en afwerkingen heeft u bij DecoDeurbeslag.nl volop keus. Zo vindt u bij ons klassieke uitvoeringen in messing gelakt of ongelakt (goudkleur), platinum, ijzer en brons, maar ook moderne uitvoeringen van RVS. Daarnaast bieden wij verschillende deurkloppers met BIOV coating; dit beschermlaagje voorkomt slijtage en corrosie en bevat geen allergene elementen in de toplaag. Daarmee bent u verzekerd van een deurklopper die jarenlang mooi blijft! U kunt de deurkloppers in ons assortiment tevens filteren op kleur, merk en prijs. Zo vindt u snel en gemakkelijk een deurklopper die in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

Deurkloppers online bestellen

Wilt u graag een nieuwe deurklopper online bestellen? Dat doet u natuurlijk op DecoDeurbeslag.nl! Vrijwel al onze deurkloppers zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Mocht u nog vragen hebben over specifieke producten of over de montage of het onderhoud van deurkloppers, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Onze medewerkers helpen u graag verder met een gedegen advies. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Blaricum. Hier kunt u op uw gemak onze complete collectie deurkloppers bekijken. Wij adviseren u van tevoren even een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.