Menu
Your Cart
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Retro

Deurkrukken werden in de jaren ’20 en ’30 gekenmerkt door het gebruik van hout in combinatie met nikkel en messing. Montage geschiedde door middel van schroeven welke zichtbaar bleven. Met de huidige productiemethoden wordt de authenticiteit behouden en de functionaliteit verbeterd. Modellen van vroeger met de kwaliteit van de 21e eeuw.

Over retro deurbeslag

Wanneer we spreken over retro deurbeslag, dan hebben we het over nieuwe producten die qua vormgeving zijn geïnspireerd door (of terugverwijzen naar) producten en ontwerpen uit het verleden. Ons retro deurbeslag is vooral geïnspireerd door de deurkrukken uit de jaren 20 en 30, die werden gekenmerkt door het gebruik van hout in combinatie met materialen als nikkel en messing. Deze deurkrukken werden gemonteerd met behulp van schroeven, die zichtbaar bleven in het eindresultaat. Dankzij de huidige productiemethoden is de functionaliteit van deze deurkrukken aanzienlijk verbeterd, terwijl de authenticiteit van de producten behouden is gebleven. Gaat u voor retro deurbeslag, dan kiest u voor de mooiste modellen van vroeger, met de kwaliteit van de 21e eeuw. DecoDeurbeslag.nl biedt naast retro deurkrukken voor binnendeuren ook volop keus op het gebied van retro raambeslag, retro buitendeurbeslag, retro voordeurbeslag en retro accessoires. Deze producten zijn afkomstig van de bekende fabrikanten Entra, Formani en Wallebroek, waarmee u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die u zich kunt wensen. U kunt kiezen voor retro beslag van hout gecombineerd met nikkel, chroom en messing, maar het is ook mogelijk om een retro uitstraling te creëren met moderne materialen zoals RVS. Ook hebben wij retro beslag met een BIOV coating, een laagje dat het beslag optimaal beschermd tegen slijtage en corrosie en waarbij de toplaag geen allergene elementen bevat.
 

Retro beslag online bestellen

Al het retro beslag in onze webshop is heel gemakkelijk en snel online te bestellen. U profiteert bij ons altijd van een snelle levering en een gratis verzending bij besteding vanaf €100. Indien u behoefte heeft aan een gedegen advies met betrekking tot de aanschaf of montage van retro deurbeslag, dan staan onze medewerkers u graag te woord; wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Maar u kunt natuurlijk ook gezellig langskomen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunt u het complete assortiment retro beslag van dichtbij bewonderen, en kunnen onze experts de tijd nemen om u te adviseren. Wel raden we aan om van te voren even een afspraak te maken.