Menu

Schuifpuibeslag

Bent u op zoek naar schuifpuibeslag? Ook daarvoor bent u in de online shop van DecoDeurbeslag aan het juiste adres! We hebben schuifpuihevelgrepen in vele verschillende uitvoeringen. Of u nu de voorkeur geeft aan modern, elegant of minimalistisch, DecoDeurbeslag heeft voor elk interieur passend schuifpuibeslag. Bekijk het zelf in ons assortiment! Het mooie is nog dat u al ons schuifpuibeslag gewoon online kunt bestellen, vanuit het comfort van uw eigen huis. U hoeft er dus niet eens de deur voor uit! Waarom zou u moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 100

Handig om te weten over schuifpuibeslag

Met een schuifpui haalt u veel meer licht én lucht in huis. U kunt kiezen voor een kunststof, houten of aluminium schuifpui. Daarbij zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden met betrekking tot de werking van schuifpuien; ze kunnen functioneren middels een vouw-, schuif- of kiepsysteem, en bij de laatste zelfs nog in verschillende richtingen. Het soort schuifpui dat u aanschaft is bepalend voor wat voor schuifpuibeslag u precies nodig heeft. Daarbij is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid, en te kiezen voor schuifpuibeslag dat het risico op inbraak tot een minimum beperkt.

Ons schuifpuibeslag assortiment

We hebben schuifpuihevelgrepen in vele verschillende uitvoeringen, van bekende merken als EntraFormaniArtitec-Wallebroek en Piet Boon. Er is heel veel keus op het gebied van materialen en afwerkingen; behalve RVS, nikkel en chroom hebben we bijvoorbeeld ook schuifpuibeslag dat voorzien is van een BIOV coating. Dit biedt een optimale bescherming tegen slijtage en corrosie en bevat geen allergene elementen in de toplaag. Bovendien krijgt u op die BIOV coating maar liefst 25 jaar garantie. Of u nu de voorkeur geeft aan modern, elegant of minimalistisch, DecoDeurbeslag heeft voor elk interieur passend schuifpuibeslag.

Schuifpuibeslag online bestellen

Ook schuifpuibeslag kunt u in de webshop van DecoDeurbeslag.nl heel simpel en snel online bestellen. Betalen doet u veilig via de betaalmethode van uw keuze. Vrijwel alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw pakketje te wachten. Mocht u nog vragen hebben over onze producten of over de montage van uw nieuwe schuifpuibeslag, dan kunt u altijd even bellen of mailen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder met een deskundig advies! Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.