Menu
Your Cart
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Bobi

Bobi is een Fins merk dat zich specialiseert in brievenbussen in vele verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Ook op het gebied van accessoires voor brievenbussen, waaronder sloten en sleutels, flenzen, inwerpkleppen en graveerbare naamplaten, heeft Bobi een mooie collectie.


Over Bobi

Het idee voor de Bobi brievenbus ontstond toen de Finse ontwerper Martti Lehtimäki tijdens zijn lunchpauze steeds lang in de rij moest staan om zijn acceptgiro’s bij het loket van zijn bank af te kunnen geven. Daarop ontwierp hij de Bobi brievenbus, die hij aan de bank verkocht. Met succes, want het duurde niet lang voor zijn brievenbussen in vele banken te vinden waren. En toen begonnen ook particulieren interesse te tonen. De rest is geschiedenis!

Sinds 1992 heeft Bobi ook een Nederlandse vestiging voor de distributie: Bobi Holland. Bobi is hier dan ook uitgegroeid tot één van de meest bekende merken op het gebied van brievenbussen en toebehoren. De kernwaarden van Bobi zijn een hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De brievenbussen van Bobi zijn degelijk, uitstekend waterdicht en gemaakt om de strenge Scandinavische winters te kunnen doorstaan.
 

Ons Bobi assortiment

Bobi biedt u de keuze uit brievenbussen in een breed scala aan stijlen en kleuren. De brievenbussen zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, dus er is altijd een model te vinden dat aan uw wensen voldoet. Erg populair zijn bijvoorbeeld de Grande en Jumbo brievenbussen van Bobi; deze zijn voorzien van een eenvoudig instelbare (duw)klep en speciale waterafstotende rubbers aan de binnenzijde van de brievenbus, en zijn ook geschikt voor kleine pakketjes. Ook op het gebied van accessoires voor brievenbussen, waaronder sloten en sleutels, flenzen, inwerpkleppen en graveerbare naamplaten, heeft Bobi een mooie collectie.
 

Bobi online bestellen

Bobi brievenbussen en accessoires zijn bij DecoDeurbeslag.nl heel eenvoudig online te bestellen. Doordat vrijwel alle Bobi producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling snel verzenden. Mocht u een specifiek artikel van Bobi niet op onze website kunnen vinden, neemt u dan (telefonisch of per e-mail) contact met ons op. Wij kijken graag voor u of wij het gewenste artikel voor u kunnen bestellen. Wilt u ons Bobi assortiment liever eerst van dichtbij bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Graag van tevoren even een afspraak maken zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen.