Categorieën
Uw winkelwagen

Stijlen

DecoDeurbeslag.nl levert accessoires en beslag voor deuren, ramen en meubels in een breed scala aan stijlen. Ongeacht uw smaak, uw voorkeur of de stijl van uw huidige interieur, bij ons vindt u altijd wat u zoekt! Hieronder hebben wij een aantal van de stijlen die bij ons verkrijgbaar zijn op een rijtje gezet. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide aanbod!

Lees meer Lees minder

Art Nouveau

Aan het einde van de 19e eeuw ontstonden er, als reactie op de massaproductie die voor die tijd zo populair was, verschillende stromingen. Art Nouveau was één van die stromingen. Het was een mooie, sierlijke bouw- en kunststijl die tegelijkertijd een optimistisch wereldbeeld visualiseerde en zijn hoogtepunt beleefde tussen 1890 en 1915.
 

Ton

In de jaren 20 werd het meest bekende type deurkruk ontworpen: het Ton model. Dit type deurkruk wordt gekenmerkt door zijn eenvoud, wat het ook een tijdloos model maakt. In 1997 werd een retro-uitvoering van het Ton model geïntroduceerd, dat direct één van de meest populaire deurkrukken werd.
 

Bauhaus

De Bauhaus was een school in Duitsland voor architectuur en industrieel ontwerp, die een zeer grote invloed had op de modernisten van na de Tweede Wereldoorlog. Bij de Bauhaus stijl bepaalde de functie de vorm, wat zich uitte in een less is more mentaliteit en eenvoudige vormen zonder poespas.
 

Spoorwegbeslag

Het spoorwegbeslag dat wij leveren is geïnspireerd door de zogeheten Chemin de Fer, de deurkrukken die rond 1900 speciaal werden gemaakt voor de smalle deurstijlen van de coupés en couchettes in de stoomtreinen.
 

Retro

Deurkrukken werden in de jaren ’20 en ’30 gekenmerkt door het gebruik van hout in combinatie met nikkel en messing. Montage geschiedde door middel van schroeven welke zichtbaar bleven. Met de huidige productiemethoden wordt de authenticiteit behouden en de functionaliteit verbeterd. Modellen van vroeger met de kwaliteit van de 21e eeuw.
 

Timeless

Naast vele oude en moderne stijlen leveren wij ook een indrukwekkende collectie met tijdloos beslag, schitterende producten van weleer die door Formani nieuw leven zijn ingeblazen, al dan niet gecombineerd met een stukje hedendaagse techniek en functionaliteit.
 

Beslag online bestellen

Heeft u een mooie set deur-, raam- of meubelbeslag in de stijl van uw voorkeur uitgezocht? Dan is bestellen zo geregeld! Mocht u onze verschillende stijlen liever in het echt komen bewonderen, dan heten wij graag welkom bij onze showroom in Blaricum. Hier krijgt u een goede indruk van de talloze mogelijkheden op het gebied van beslag en accessoires, en de verschillende stijlen die er mogelijk zijn. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord! Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken.