Categorieën
Uw winkelwagen

Ramen

DecoDeurbeslag.nl biedt raambeslag aan als onder andere draaikiepsluitingen, afsluitbaar veiligheidsbeslag of niet afsluitbare uitvoering. Daarnaast ook raamgrepen, raambomen wel of niet afsluitbaar en raamuitzetters, waaronder ook de handige telescoopuitzetters.

Lees meer Lees minder

Handig om te weten over raambeslag

Net als bij uw voordeur en andere buitendeuren is het ook bij uw ramen van groot belang dat u voor de aanschaf van het beslag rekening houdt met de veiligheid. Daarom leveren wij ook een ruim aanbod met SKG gekeurd raambeslag. Het SKG keurmerk is alleen te vinden op gecertificeerde raamsluitingen, en laat zien dat het product voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) met betrekking tot duurzaamheid en sterkte. De kwaliteit van SKG gecertificeerde producten wordt bewaakt middels het nemen van steekproeven. Het aantal sterren (één, twee of drie sterren) geeft een indicatie van in hoeverre een bepaald product inbraakwerend is.
 

Ons assortiment raambeslag

DecoDeurbeslag.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment met raambeslag en raamaccessoires. Hierbij kunt u denken aan espagnoletten, (afsluitbare) draaikiepsluitingen, raambomen, raamgrepen en (telescoop) raamuitzetters. Deze producten zijn leverbaar in een breed scala aan verschillende materialen en kleuren. Of u nu de voorkeur geeft aan klassiek, modern, jaren ’30, Art Nouveau of iets anders, we hebben raambeslag in alle denkbare stijlen. Bovendien vindt u bij ons de juiste producten voor alle soorten ramen: van woonkamerramen en slaapkamerramen tot keukenramen en dakramen.
 

Raambeslag en accessoires online bestellen

Al het raambeslag en de accessoires voor ramen zijn heel gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Doordat nagenoeg alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling snel verzenden. U kunt dus vrijwel meteen aan de slag met het monteren van uw raambeslag en raam accessoires. Mocht u het assortiment toch liever eerst van dichtbij willen bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om naar onze showroom in Blaricum te komen. Hier kunnen wij u, indien gewenst, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van raambeslag en accessoires voor ramen. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen. U kunt natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen of advies.