Spoorwegbeslag

Bent u op zoek naar elegant, traditioneel en klassiek beslag voor uw deuren, ramen of meubels? DecoDeurbeslag.nl biedt u een zeer uitgebreide collectie met spoorwegbeslag die zeker het bekijken waard is. Ontdek ons indrukwekkende assortiment en laat u overtuigen door de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen!

Spoorwegbeslag

Spoorwegbeslag wordt ook wel Chemin de Fer genoemd, wat letterlijk ‘Pad van IJzer’ betekent. Het spoorwegbeslag bestaat uit prachtige krukjes, welke speciaal werden gemaakt voor de smalle deurstijlen op de coupés en couchettes van de oude Franse stoomtreinen van rond 1920 - 1930. Spoorwegbeslag werd oorspronkelijk vervaardigd uit brons of messing. Dat is nog steeds verkrijgbaar, maar er zijn inmiddels ook verrassend aantrekkelijke uitvoeringen van gietijzer en zelfs van RVS te koop. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! DecoDeurbeslag.nl levert dit elegante spoorwegbeslag in verschillende uitvoeringen, waaronder in antiek zilver, glans nikkel, messing gepolijst, mat nikkel en in RVS. We hebben niet alleen mooie deurkrukken voor binnen- en buitendeuren in deze stijl, maar ook meubelgrepen, meubelknoppen, luikringen, draaikiepsluitingen, raambomen en vrij/bezet sluitingen voor toiletten en badkamers. Door de stijl in uw hele interieur terug te laten komen, creëert u niet alleen een eigentijdse sfeer maar ook meer eenheid en rust in huis.
 

Spoorwegbeslag online bestellen

Al het spoorwegbeslag in onze webshop is direct online te bestellen. U profiteert bij DecoDeurbeslag.nl van vele voordelen, waaronder een snelle levering en een gratis verzending bij besteding vanaf €100. Indien u behoefte heeft aan advies met betrekking tot de aanschaf of montage van onze producten, dan staan onze medewerkers u graag te woord; wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Blaricum, waar u het complete assortiment spoorwegbeslag van dichtbij kunt bewonderen. Wilt u zeker weten dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, dan raden we u aan om van tevoren even een afspraak te maken.