Categorieën
Uw winkelwagen

Merken

Wij verkopen deur-, raam- en meubelbeslag van gerenommeerde merken als Entra, Formani, Wallebroek, Bobi, Hardbrass en Kärcher. Daarnaast leveren wij exclusief design beslag van ontwerpers zoals Piet Boon, Tord Boontje, Bob Manders en Edward van Vliet. Wanneer u vragen heeft over ons mooie en uitgebreide assortiment, dan willen wij u graag helpen. Neem dan even contact op met onze verkoopmedewerkers, zij staan u graag te woord!

Lees meer Lees minder

Entra

Entra is hét toonaangevende merk als het aankomt op Italiaans deurbeslag. Zowel liefhebbers van klassiek als van modern design zullen niet teleurgesteld worden door de indrukwekkende collecties, die gekenmerkt worden door hun hoogwaardige kwaliteit.
 

Formani

Formani levert exclusief deur- en raambeslag, meubelbeslag en badkameraccessoires. Als echte Dutch Design Company werkt Formani samen met vele toonaangevende ontwerpers, waaronder ook Piet Boon, Tord Boontje en Edward van Vliet.
 

Intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel werkt ook samen met een aantal bekende ontwerpers als Arjan Moors, Bas König en Erik Munnikhof.
 

Piet Boon

Piet Boon is een Nederlandse meubel- en interieurontwerper, die onder zijn eigen merknaam exclusieve meubels en keukens produceert. Daar hoort uiteraard ook een mooie collectie met beslag bij, dat gekenmerkt wordt door een functioneel, comfortabel en tijdloos design.
 

Wallebroek

Wallebroek begon in 1903 als familiebedrijf, en is inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van exclusief bouw- en meubelbeslag. Kwaliteit staat bij dit merk hoog in het vaandel.
 

Allux

Het in Barneveld gevestigde Hardbrass biedt een compleet assortiment met deurbeslag, brievenbussen en badkamer accessoires, producten die allemaal worden gekenmerkt door kwaliteit, design en sfeer. Wij bieden op onze site de brievenbussen van het merk Allux en Hardbrass aan.

Bobi

Bobi is een Fins merk dat zich specialiseert in brievenbussen in vele verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Ook op het gebied van accessoires voor brievenbussen, waaronder sloten en sleutels, flenzen, inwerpkleppen en graveerbare naamplaten, heeft Bobi een mooie collectie.

Mauer

Mauer heeft zich gespecialiseerd in cilinders en sloten. Een complete productlijn van hoogwaardige sluitsystemen van Nederlands fabrikaat. Mauer biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij voor Mauer absolute vereisten. 
 

Beslag online bestellen

Wij kunnen artikelen leveren van alle bovengenoemde merken en ontwerpers. Doordat nagenoeg alle merken direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling snel verzenden. Mocht u een specifiek artikel niet op onze website kunnen vinden, neemt u dan (telefonisch of per e-mail) contact met ons op. Wilt u ons assortiment liever eerst van dichtbij bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Hier kunnen wij u, indien gewenst, ook van een deskundig advies voorzien met betrekking tot de aanschaf van beslag en accessoires.