Deurkrukken informatie

U heeft met veel zorg mooie binnendeuren voor uw woning uitgezocht. Maar heeft u al aandacht besteed aan de details? Mooi deurbeslag voor uw binnendeuren maakt uw inrichting helemaal af. Dat is pas fijn thuiskomen! In de online shop van DecoDeurbeslag.nl treft u een indrukwekkend assortiment met deurbeslag en accessoires voor binnendeuren aan. Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod!

Handig om te weten over deurkrukken

Een deurkruk is iets dat u jaar in, jaar uit elke dag meerdere malen gebruikt. Het is dan ook zeker aan te raden om te kiezen voor deurkrukken van een hoogwaardige kwaliteit, welke vervaardigd zijn uit duurzame materialen. Iets anders waar u op moet letten bij de aanschaf van nieuwe deurkrukken is de dikte van de binnendeuren; wanneer een deur dikker is dan de standaard dikte van 40 millimeter, dan kunnen de bijgeleverde bevestigingsmaterialen (krukstift, patentbouten) te kort zijn. In zo’n geval zou u een extra lange krukstift en extra lange patentbouten moeten bestellen. Neem dan even contact met ons op voor het juiste advies. Ook goede sloten (binnenwerk) zijn belangrijk om de deurkruk goed te laten functioneren.
 

Ons deurkrukken assortiment

In ons uitgebreide assortiment deurkrukken zijn werkelijk alle stijlen vertegenwoordigd. Jaren ’30, klassiek, landelijk, Art Nouveau, Bauhaus, Spoorweg, Ton, modern… het is allemaal mogelijk. U kunt het ruime aanbod eenvoudig filteren op bijvoorbeeld kleur, materiaal, merk of de vorm van de rozetten. Op die manier kunt u altijd snel vinden wat u zoekt. Heeft u een beperkt budget voor de aanschaf van uw nieuwe deurkrukken, zorg dan dat u onze aanbiedingen pagina goed in de gaten houdt; hier kunt u van zeer aantrekkelijke kortingen profiteren!
 

Deurkrukken voor binnendeuren online bestellen

Heeft u een mooie set deurkrukken voor uw binnendeuren uitgezocht, dan is online bestellen zo geregeld bij DecoDeurbeslag.nl! Mocht u onze deurkrukken liever eerst in het echt willen bekijken, komt u dan eens langs bij onze showroom in Blaricum. Graag van tevoren even een afspraak maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren. Hier krijgt u een goede indruk van de eindeloze mogelijkheden op het gebied van deurkrukken. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch of per email bij ons terecht voor een advies met betrekking tot de aanschaf van nieuwe deurkrukken. Wij zijn u graag van dienst!