Deurstopper informatie

Op zoek naar een geschikte deurstopper voor uw binnen- of buitendeur? Bij DecoDeurbeslag.nl bent u aan het juiste adres! Deurstoppers zijn onmisbaar voor het behoud van uw deuren, uw deurknoppen én uw muren. Maar ze zijn niet alleen maar praktisch; deurstoppers kunnen ook een mooie decoratieve toevoeging zijn aan uw interieur. Hier vindt u een overzicht van de deurstoppers in ons assortiment. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen en finishes, van modern tot klassiek. Bekijk op uw gemak ons uitgebreide assortiment en kies voor stijl en kwaliteit!

Handig om te weten over deurstoppers

Een deurstopper of deurbuffer wordt tussen de deur en de muur in geplaatst, en zorgt ervoor dat de deur niet tegen de muur aan kan klappen. Zonder deurstopper loopt u namelijk het risico dat uw deurklinken, deurknoppen of muren beschadigen. U kunt ook nog kiezen voor een zogeheten deurklemmer; hiermee kunt u een open deur vastzetten, en voorkomt u dat deze open of dicht slaat door tocht in huis. Ontdek de vele mogelijkheden op DecoDeurbeslag.nl!
 

Ons deurstoppers assortiment

Ons deurstoppers assortiment bestaat uit staande deurstoppers (welke u gewoon tussen de deur en muur op de grond neerzet – deze kunnen eventueel met behulp van een sticker of schroef worden vastgezet), en deurstoppers die u aan de muur moet bevestigen. Ook leveren wij diverse deurvastzetters, deurklemmers en losse montageplaten voor deurstoppers. Onze deurstoppers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, van merken als Entra, Formani, Piet Boon en Wallebroek, in elke denkbare stijl en afwerking. Denk bijvoorbeeld aan gepolijst messing, mat chroom of glanzend nikkel. Het is natuurlijk wel zo mooi als u een deurstopper in dezelfde stijl als uw deurbeslag neemt! Bovendien kunt u, door consistentie in details te brengen, meer rust in uw interieur creëren.
 

Deurstoppers online bestellen

Al onze deurstoppers zijn direct online te bestellen via onze webshop. Indien u behoefte heeft aan advies met betrekking tot het aanschaffen van één van onze producten, dan staan onze medewerkers u graag te woord; wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Blaricum; hier kunt u op uw gemak ons indrukwekkende aanbod bekijken en advies inwinnen. Maakt u van tevoren even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken.