Categorieën
Uw winkelwagen
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

AfterPay

AfterPay voert voor DecoDeurbeslag.nl het volledige achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een factuur per e-mail van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij DecoDeurbeslag.nl betalen met een digitale factuur. Bent u nieuw bij AfterPay dan geldt een maximaal bedrag van € 600,-. Voor bestaande klanten van AfterPay geldt een maximaal bedrag van € 1.250,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Wij delen klantinformatie met AfterPay uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en niet voor commerciële doeleinden. Mocht uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij  naar het consumentendeel van de AfterPay website.