Categorieën
Uw winkelwagen
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

Beslag voor Buitendeuren

Handig om te weten over deurbeslag voor buitendeuren

Een belangrijk aandachtspunt bij de aanschaf van uw deurbeslag voor buitendeuren is natuurlijk de veiligheid. Zorg bij buitendeuren altijd voor SKG-goedgekeurd deurbeslag; dit is namelijk veel minder makkelijk te forceren of te verwijderen. Veel mensen kiezen bij voordeuren voor veiligheidsbeslag, waarmee u de deur achter u dicht kunt trekken en deze alleen nog met de sleutel geopend kan worden. Houdt u er wel rekening mee dat het bij een balkondeur of tuindeur niet handig is om veiligheidsbeslag te nemen met een vaste knop of greep aan de buitenzijde; zou de deur dan per ongeluk achter u dicht vallen, dan kunt u niet meer naar binnen. In zo’n geval is deurbeslag met aan beide kanten een deurkruk een betere optie.
 

Ons assortiment deurbeslag voor buitendeuren

Ons veelzijdige assortiment met deurbeslag voor buitendeuren biedt volop keus op het gebied van verschillende stijlen, kleuren, merken en ontwerpers. Het zal u verbazen hoeveel mogelijkheden er tegenwoordig zijn op het gebied van materiaal en afwerking; RVS, mat nikkel, mat chroom of glans chroom, messing ongelakt, gepolijst of getrommeld… en dat is nog maar een kleine greep uit het totale aanbod. Wij leveren alle denkbare artikelen voor uw voordeur; van voordeurknoppen en voordeurgrepen tot complete veiligheidssets en van deurkloppers en deurbellen tot briefplaten, tochtkleppen en huisnummers.
 

Deurbeslag en accessoires voor buitendeuren online bestellen

het deurbeslag en de accessoires voor voordeuren en andere buitendeuren zijn direct online te bestellen via onze webshop. Indien u behoefte heeft aan advies met betrekking tot het aanschaffen van deurbeslag en accessoires voor buitendeuren, dan staan wij u graag te woord. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Blaricum; maakt u van tevoren even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Wanneer u een nieuwe woning betrekt of uw huidige buitendeur vervangt, dan is het zeker de moeite waard om aandacht te besteden aan het beslag dat u kiest voor uw buitendeuren. Het deurbeslag is als een sieraad voor uw buitendeuren, en bepaalt voor een groot deel het totale beeld van bijvoorbeeld de entree van uw woning. U kunt voor al uw verschillende buitendeuren deurbeslag uit dezelfde serie aanschaffen; hierdoor wordt het één geheel en creëert u meer rust.

DecoDeurbeslag.nl is gespecialiseerd in deurbeslag en accessoires voor voordeuren en andere buitendeuren en biedt u een schitterend assortiment. Bij ons vindt u ongetwijfeld iets dat in de smaak zal vallen!