Categorieën
Uw winkelwagen
Op onze webwinkel wordt gebruik gemaakt van cookies. Welke gegevens wij opslaan en waar wij dit voor gebruiken vindt u in onze Privacy Policy. Lees meer

E & A


Bij DecoDeurbeslag.nl vindt u een uitgebreid aanbod met E&A producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt het filter gebruiken om in de onderstaande product groep makkelijker te zoeken.


Het merk E&A biedt een prachtige collectie met eigentijds deurbeslag voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Uiteraard gewoon te bestellen in de webshop van DecoDeurbeslag.nl!

E&A is één van de drie merklijnen van de Italiaanse fabrikant Entra B.V. (de andere twee zijn Entra en ENTECH). Door deze drie merklijnen is Entra B.V. in staat om alle denkbare stijlen te leveren. Bij E&A, dat gevestigd is in Roosendaal, wordt vrijwel alles in eigen beheer gedaan: de ontwikkeling, de productie, de logistiek en de verkoop. Het bedrijf is zo ingericht dat innovatie en design optimaal met flexibiliteit en betrouwbaarheid gecombineerd kunnen worden. Het resultaat: kwalitatief hoogwaardige materialen voor een eerlijke prijs, die snel geleverd kunnen worden.