E&A informatie


Het merk E&A biedt een prachtige collectie met eigentijds deurbeslag voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Uiteraard gewoon te bestellen in de webshop van DecoDeurbeslag.nl!

E&A is één van de drie merklijnen van de Italiaanse fabrikant Entra B.V. (de andere twee zijn Entra en ENTECH). Door deze drie merklijnen is Entra B.V. in staat om alle denkbare stijlen te leveren. Bij E&A, dat gevestigd is in Roosendaal, wordt vrijwel alles in eigen beheer gedaan: de ontwikkeling, de productie, de logistiek en de verkoop. Het bedrijf is zo ingericht dat innovatie en design optimaal met flexibiliteit en betrouwbaarheid gecombineerd kunnen worden. Het resultaat: kwalitatief hoogwaardige materialen voor een eerlijke prijs, die snel geleverd kunnen worden.

Ons E&A assortiment

Bij DecoDeurbeslag.nl vindt u een uitgebreid aanbod met E&A producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Hierbij kunt u denken aan deurgrepen, deurkrukken, deurknoppen, beldrukkers, langschilden, postkasten, briefplaten, tochtkleppen, cilinderrozetten, sleutelplaatjes, deurkloppers, deurkommen, scharnieren, veiligheidssets, deurstoppers, pictogrammen en toiletgarnituur. U heeft de keuze uit verschillende trendy modellen, maar er zijn ook retro en klassieke uitvoeringen verkrijgbaar. Deze zijn leverbaar in diverse materialen, afwerkingen en kleuren, in bijvoorbeeld RVS, mat zwart en mat nikkel. Geeft u de voorkeur aan ronde of aan vierkante rozetten? Strakke lijnen of ronde vormen? Er is werkelijk voor ieder wat wils te vinden in ons E&A assortiment. Neem op uw gemak een kijkje in de indrukwekkende collectie en laat u overtuigen door de beste kwaliteit!
 

E&A online bestellen

DecoDeurbeslag.nl is hét adres voor het bestellen van E&A deurbeslag. Vrijwel alle E&A producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten. Mocht u nog vragen hebben over de aanschaf of montage van E&A deurbeslag, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Hetzelfde geldt als u op zoek bent naar specifieke E&A producten en deze niet op onze website kunt terugvinden; wij kijken graag of wij het gewenste product voor u kunnen bestellen! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan de DecoDeurbeslag showroom in Blaricum. Hier kunt u zich op uw gemak door onze medewerkers laten adviseren. Graag van tevoren even een afspraak maken zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrij maken.