Menu

DND Handles

Onder het merk DND worden exclusieve deurkrukken aangeboden ontwikkeld door vooraanstaande ontwerpers. Prachtig Italiaans design waarmee u echt iets unieks in huis haalt! De deurkrukken zijn in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar en van hoge kwaliteit. In onze showroom in Blaricum hebben we een display beschikbaar waarop verschillende modellen gepresenteerd worden. Mocht u dit bijzondere assortiment deurkrukken van DND willen zien, maak dan even een afspraak voor een showroombezoek. U bent van harte welkom!

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 62

DND deurkrukken worden ontwikkeld en geproduceerd in Italië, in het gebied net onder de Italiaanse Alpen nabij Brescia.

Het handelsmerk DND werd in 1998 opgericht met als doel het aanbieden van hoogwaardige producten op de markt, dankzij samenwerking met vooraanstaande ontwerpers. Vandaag is DND, geholpen door Vilma Martinelli, een belangrijk bedrijf met 50 jaar geschiedenis. Een bedrijf waarin de derde generatie van het gezin, zoon en dochter Pietro en Simona ook een actieve rol spelen in het creëren van een succesvolle balans van vakmanschap, ervaring en innovatie op het gebied van deurbeslag.

Vandaag de dag speelt DND een sleutelrol binnen het bedrijf in Nozza. DND ontwikkelt unieke modellen deurkrukken en moedigt daarmee een netwerk van ambachtelijke bedrijven aan omspecifieke fases van de productie en afwerking te creëren.

DND streeft ernaar om ideeën van het Italiaans en internationaal design te creëren en stelt daarbij de productie know-how ten dienste van de creativiteit van ontwerpers en architecten. En dit prachtige assortiment DND deurbeslag is nu ook verkrijgbaar bij decodeurbeslag.nl. Kijk en bewonder de prachtige designs! Mocht u een sample willen ontvangen om het thuis te kunnen beoordelen, dan kunnen onze verkoopmedewerkers dat voor u organiseren. Bel ons gerust voor meer informatie over DND deurkrukken.