Ton model deurkrukken informatie

In de jaren 20 werd één van de meest bekende typen deurkrukken ontworpen: het Ton model. Ook deze stijl is uiteraard goed vertegenwoordigd in de webshop van DecoDeurbeslag.nl. Neem een kijkje in het assortiment en geef uw interieur een tijdloze uitstraling met dit prachtige beslag!

Over het Ton model

Er zijn destijds verschillende uitvoeringen van het Ton model ontworpen. Maar alle uitvoeringen hebben één ding gemeen: een tonvormig handvat, dat doorgaans gemaakt is van een donkere of helemaal zwarte houtsoort, afgewerkt met een conisch dopje aan het uiteinde. 

Het Ton model bestaat inmiddels al bijna een eeuw en is vooral door zijn eenvoud tijdloos geworden. In 1997 werd de populaire Ton deurkruk opnieuw geïntroduceerd, maar dan als een retro-uitvoering. Het werd direct één van de meest trendy en gewilde modellen voor deuren.

In de 21e eeuw zijn mat nikkelen of getrommeld messing uitvoeringen erg populair, met bijvoorbeeld een handgreep in padoek (een Afrikaanse houtsoort), notenhout of duurzaam teakhout. Ook ebbenhout wordt nog steeds erg veel gebruikt; doordat deze houtsoort door en door zwart is, blijft de kleur altijd mooi. Ton is een prachtig tijdloos model dat in elk type huis past. Het mooiste is nog dat er naast deurkrukken ook mooie raamkrukken en raamgrepen van het Ton model beschikbaar zijn. U kunt de stijl dus in uw hele interieur doortrekken.
 

Ton modellen online bestellen

Heeft u al een mooi Ton model op het oog? Bestel deze dan online op DecoDeurbeslag.nl! U profiteert bij ons van vele voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw bestelling bij besteding vanaf € 100 gratis wordt verzonden? Dat scheelt weer! Er zijn overigens nog vele uitvoeringen van het Ton model die niet in onze webshop opgenomen zijn. Handvaten in andere houtsoorten dan vermeld zijn ook leverbaar. Ziet u niet het type of model dat u zoekt, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij kijken graag of wij het gewenste model voor u kunnen bestellen! Wilt u ons assortiment liever eerst van dichtbij bewonderen voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Blaricum. Maak van tevoren even een afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Dan krijgt u pas echt een goede indruk van de mogelijkheden.